Koolhydraatarm brood.

Het nieuwe jaar is weer begonnen en wij bij bakkerij Kwakman willen u graag een stukje op weg helpen met uw goede voornemens. Speciaal voor de mensen die het komende jaar op hun gewicht willen letten hebben wij in onze winkel Koolhydraatarm brood en bolletjes.

Koolhydraatarm brood bakkerij kwakman

Dit brood past perfect in een koolhydraat arm dieet. Het bevat namelijk +/- 47% minder verteerbare koolhydraten dan een volkoren brood, is zeer rijk aan eiwitten en er zijn extra vezels aan toegevoegd om het honger gevoel te stillen. Ook is het zoutgehalte verlaagd en gejodeerd.

De meeste koolhydraten in brood komen uit tarwemeel. In dit broodje is de tarwemeel voor een deel vervangen door sojameel. Sojameel is veel rijker aan eiwit en veel lager in koolhydraten. Door het deeg is ook wat lijnzaad toegevoegd voor een lekkere bite en smaak. Dit zorgt wel voor een iets hoger vet gehalte dan in normaal brood maar dit is niet ongezond want het betreft vooral goede onverzadigde vetten.

Onze bakkers zorgen ervoor dat dit brood iedere dag vers voor u in de winkel ligt. We verkopen de broodjes per halfje. Wilt u er zeker van zijn dat dit product er nog voor u is? Dan kunt u het altijd bestellen door te bellen, mailen of even langs gaan in onze winkel. Veel succes met uw dieet!

koolhydraat arm broodje
Koolhydraatarm dieet brood van bakkerij Kwakman.